Regressie kan helpen.

Voor je 8ste levensjaar ben je geweldig vatbaar voor de suggesties van iedereen waarmee je in contact komt.
Dat komt omdat je als mens heel kwetsbaar wordt geboren. Je moet in record tempo van alles leren om te kunnen overleven in deze wereld.
De oplossing van de natuur hierop is dat je tot 8 jaar in een soort hypnose leeft waarin je bijna alle informatie zonder kritische filter in je op zuigt.
Stel dat je mama zegt: " Ik vind je leuk als je zo vrolijk bent. " Dan kan het kind het niet plaatsen dat zijn verdriet er ook mag zijn, maar leert het onderbewust ik moet vrolijk zijn en mag mijn gevoelens niet laten zien. Anders zien ze me niet meer graag en als kind heb je de liefde van anderen nodig om te overleven.
Stel dat een man zegt: " Je mag geen nee zeggen!" Daar leert een jong meisje dat ze geen grenzen mag aangeven en is de kans groot dat ze later ook geen NEE zal kunnen zeggen tegen andere mannen met alle gevolgen van dien.
Vele problemen en verslavingen hebben een oorsprong in de kindertijd.
Via regressie therapie kan het opgespoord worden, zodat jij met die informatie aan de slag kan om de beste versie van jezelf kan worden. Want jij bent geweldig en verdient een droom leven.