Behandelingen

Intake gesprek (verplicht):

Omdat ik het heel belangrijk vind om u gepast te kunnen helpen neem ik voor de hypnotherapie sessie graag de kans om u te leren kennen en om het probleem/vraag  goed te begrijpen. Samen bekijken we dan ook de mogelijke oplossingen en stellen ook samen de gewenste suggesties op.

Regressie therapie:

Voor je 8ste levensjaar ben je geweldig vatbaar voor de suggesties van iedereen waarmee je in contact komt. Soms worden er ongewenste suggesties gegeven die de oorzaak van verslavingen, laag zelfbeeld en andere problemen kunnen worden. Met regressie sporen we die suggesties op en passen ze aan. Deze behandelingen kunnen ook vervolledigd worden met vergevingssessies voor jezelf en/of anderen. 

Kwantum hypnose:

Tijdens deze hypnose neem ik je mee op een prachtige reis om je kwantum hogere zelf te ontmoeten.

Hypnotherapie sessies met gewichtsverlies als doel:

Dit is een reeks van meestal 3 a 4 sessies (inclusief intake). Daarin gaan we na de intakesessie, uw droombeeld installeren. De sessie daarop doen we een evaluatie, verdiepen we de suggestie van het droombeeld en pakken eventuele kleinere issues aan die nog moeilijkheden geven. Dit wordt indien nodig herhaald.

Hypnotherapie sessies om te stoppen met roken:

Stoppen met roken een reeks van 3-4 sessies (inclusief intake) waarin we na het intake gesprek het droombeeld van een rookvrij leven installeren. Met al dan niet trage afbouw van het aantal sigaretten. Dit droombeeld zal in de volgende sessie versterkt worden en het aantal sigaretten verlaagd worden.

Hypnotherapie sessie voor het verlichten van liefdesverdriet:

Hierin gaan we de banden met die ene persoon doorknippen. We gaan de associatie van die persoon met de liefde veranderen.

Hypnotherapie sessie voor een beter zelfbeeld:

Deze sessie heeft als doel om het zelfbeeld en zelfvertrouwen weer op te bouwen en eventueel een beschermlaag aan te leggen.

Hypnotherapie sessie:

Voor allerlei problemen, op maat gemaakt voor u.

Coaching sessie: 

Hierin ga ik met jou opzoek naar jouw verlangens, luister ik naar jouw probleem en begeleid ik jouw in het vinden van oplossingen of het verwerken van de gevoelens deze sessies duren 90 minuten.

*Basisprijs is 85€ per sessie ( gemiddeld 90 minuten)

*Kwantum hypnose  sessie 125€